Akadnak olyan főzéssel kapcsolatos kérdéseitek, amiket időről-időre feltesztek nekem és én havi egy kérdezz-felelek videóban megválaszolom őket. Ezekre az alkalmakra bátran küldhettek kérdeseket kommentben itt az oldalamon is, de az Instagram és Facebook oldalamon is jöhet. Csak azokra a kérdésekre nem kerül sor, amiket már korábbi videókban megválaszoltam. Ezek az oldalamon bármikor visszanézhetőek ide kattintva.
A 2021. májusi videóban az alábbi kérdésekre került sor:
- Hogyan kell egykézzel tojást törni?
- Az alkohol kiforr az ételekből?
- Miért teszünk a süteményekbe sót?
- A zabkása milyen vitaminokat tartalmaz és miért vízzel készíted?
- A formatorták készítésében otthon vagy? Könnyen elsajátítható?
- Kik inspirálnak az itthoni és külföldi szakácsok közül?
- Mi a különbség a sütőpor, szódabikarbóna, friss élesztő és instant élesztő között? Melyiket mire érdemes használni?
- Milyen hibák fordulhatnak elő a kelttésztánál?
- Miért nem fő puhára a rizs?
- Mi a kedvenc ételed a nagymamád és édesanyukád konhyájából?
- Miért nem használsz divatos robotgépeket? Kéziből milyet használsz?
Az említett videót itt találod.
Párolt rizs főzése
Még több magyar receptvideó, ide kattintva.
Húsos ételek videóval, ide kattintva.
Torta receptek videóval, ide kattintva.
Diétás receptek videóval, ide kattintva.
Kövessétek a Facebook oldalamat is, ahol sok recept ötletet osztok meg!
Kövessétek az Instagram oldalamat is, ahol sok képet osztok meg a minden napjainkról.
Népszerű receptek az Annuskám Youtube csatornámon!
Vélemény, hozzászólás?