fbpx

Rólam

Wichmann Anna
Annuskám
Az Annuskám oldal azoknak szól, akik tudják, hogy a FŐZÉS GONDOSKODÁS, akár magadról, akár a családodról legyen szó. Egyszerű, egészségtudatos és látványos ételek, részletesen bemutatott videós receptek segítenek a receptek elkészítésében.
Hiszek abban, hogy a FŐZÉS ÉNIDŐ. A sikerélményhez bevált, pontos receptek kellenek. SZEZONÁLIS és változatos hozzávalók, amelyekkel a könnyen és jó áron beszerezhető piaci kínálatot követem. A házias fogásokat, izgalmas ételek követik a nemzetközi palettáról, a magyar alapanyagokhoz igazítva. Széles receptskála MINDENEVŐ & MENTES étrendet követőknek is. Heti 2-3 húsmentes nap, a környezet- és az egészségvédelem jegyében is fontos, ezért vegán és vegetáriánus ételek is színesítik a palettát.
Nagyon népszerűek a PÉKSÜTEMÉNYEK, KENYEREK, piták, kiflik, kelt tészták, amelyeket bárki el tud otthon készíteni, extra kellékek nélkül. A FAGYI és a BEFŐZÉS tematikájú videók nagy sikert arattak, mert a hagyományos receptek (kovászos uborka, őszibarackbefőtt) mellett olyan különlegességek is vannak, mint a Kê-Tsiap (ázsiai szilvás ketchup), barackmustár vagy a bodzavirágos eperlekvár.
Örülök, hogy rátaláltál az oldalamra.
Főzzünk együtt!
Annus