Nem véletlenül népszerű a melegszendvics műfaja. Kevés alapanyag is elég hozzá és nagyon gyorsan elkészül. Én most lényegében a kamrából szedtem össze hozzá a főbb alapanyagokat, a csicseriborsó konzervet és a Rio Mare oliva olajos tonhalat, amiket egy kevés paradicsommal frissítettem fel. Ha nem figyelsz mániásan a kevés olaj használatra, mint én, akkor sokkal finomabb lesz, ha a kenyereket kívülről is megkened sütés előtt. Én hálás vagyok a Tefal Optigrill Elitenek, amiben egy csepp olaj nélkül is ropogósra tudom sütni a melegszendvicset.
View this post on Instagram
📖 Recept
Tonhalas melegszendvics
Hozzávalók
- 6 db koktélparadicsom (vagy 2 normál)
- 4-6 db bazsalikomlevél
- 10 dkg csicseriborsó (konzerv)
- só és frissen őrölt bors
- 1 db tonhalkonzerv
- 4 db kenyérszelet
Elkészítés
- A paradicsomokat és a bazsalikomot kisebb darabokra aprítjuk. Egy tálba seperjük és hozzákanalazzuk a csicseriborsót és a tonhalat. Villával nagyjából összedolgozzuk, hogy szaftosabb legyen.
- A kész tonhalas tölteléket a kenyérre halmozzuk és kontaktgrillben megsütjük.
Még több süti recept videók, ide kattintva.
Csirkemell videós receptek, ide kattintva.
Egyszerű receptek videóval, ide kattintva.
Gyors receptek videóval, ide kattintva.
Kövessétek a Facebook oldalamat is, ahol sok recept ötletet osztok meg!
Kövessétek az Instagram oldalamat is, ahol sok képet osztok meg a minden napjainkról.
Népszerű receptek az Annuskám Youtube csatornámon!
Vélemény, hozzászólás?