A gesztenyepürét egy tálban villával összetörjük, majd két részletben belekeverjük a vajat is. Belereszeljük a fél narancs héját, beleszórjuk a porcukrot, a sütőport és alaposan összekeverjük. Ízesítjük rummal és fahéjjal (leállt a kamera, ezért nem látszik a felvételen) és végül a liszttel egynemű tésztává dolgozzuk össze.
A tésztát kettévágjuk és fóliába csomagolva 1 órára a hűtőbe tesszük. (Akár 3-4 nappal korábban is elkészíthetjük vagy fagyaszthatjuk is a tésztát, ha még korábban szeretnénk elkészíteni.)
A sütőt 160 fokra előmelegítjük és 2 nagy tepsire sütőpapírt terítünk. A hideg tésztából egyet kiveszünk és enyhén lisztezett deszkán fél centi vastagra nyújtjuk és kekszkiszúróval formákat szaggatunk belőle. Tepsire sorakoztatjuk őket és a maradék tésztát újra összegyúrjuk, nyújtjuk és szaggatjuk, amíg tart a tészta. Előmelegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük. A tepsin hintsük meg őket porcukorral alaposan. Tároljuk jól záródó dobozban maximum 2 hétig.