Vissza
NYOMTATÁS
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
NYOMTATÁS
Pin
Ezersziget öntet
Előkészítési idő
5
perc
perc
Elkészítési idő
5
perc
perc
Adag
10
adag
A hazánkban is nagyon népszerű salátaöntet, házilag elkészítve a legfinomabb. Így be tudjuk állítani azt a pikáns ízt, amit mi szeretünk, ebben a szuper saláta dresszingben.
Hozzávalók
35
dkg
majonéz
15
dkg
ketchup
2
evőkanál
vöröshagyma
(apróra vágva vagy reszelve)
10
dkg
csemegeuborka
1
teáskanál
kapor
1
teáskanál
só
½
teáskanál
frissen őrölt bors
4-6
evőkanál
csemegeuborka-lé
(vagy 1-2 evőkanál fehérborecet)
Elkészítés
A majonézt és a ketchupot egy keverőtálba mérjük. Hozzászórjuk finomra aprítva a hagymát, a csemegeuborkát és a kaprot.
Fűszerezzük a sóval borssal és a csemegeuborka levével vagy fehérborecettel. Keverjük alaposan össze és ezzel el is készült.
Alapanyag ár:
2000 Ft
Recept kategória:
Saláta
Konyha:
Amerikai
Kulcsszó:
ezersziget öntet, saláta