A vaníliás tésztához a száraz hozzávalókat (liszt, keményítő, sütőpor, só) egy kis tálban összekeverjük. Egy másik tálban robotgéppel kikeverjük a vajat, porcukrot és vaníliakivonatot. Belekeverjük a tejfölt és beleszitáljuk a száraz hozzávalókat. Egy spatulával egynemű tésztává keverjük.
A banános tésztához a száraz hozzávalókat (liszt, keményítő, sütőpor, só) egy kis tálban összekeverjük. A banánt egy kis tálkában villával pépesre törjük. Egy másik tálban robotgéppel kikeverjük a vajat és a porcukrot. Belekeverjük a tejfölt, beleszitáljuk a kakaóport és összedolgozzuk. Beleszedjük a banánt és ezzel is átkeverjük. Végül beleszitáljuk a száraz hozzávalókat és egy spatulával egynemű tésztává keverjük.
A sütőt 160 fokra előmelegítjük (alsó-felső mód, légkeverés nélkül) és két nagy lapos tepsire, sütőpapírt terítünk. A habzsákos formázáshoz a tésztákat külön-külön fóliába csavarjuk és az egyik végüket vékonyra nyomkodjuk. Egy habzsák végét kivágjuk és áthúzzuk rajta a két tésztát. Elvágjuk a fóliák végét és a tepsire kis korongokat nyomunk egymástól 3-3 cm távolságra. A mérete lehet tetszőleges, nekem úgy tetszett, hogy ha 3 kört írtam le a zsákkal. Ha megtelt egy tepsi, akkor 12 perc alatt készre sütjük. Miután kiemeltük, hagyjuk 5 percet a tepsin hűlni, majd emeljük át őket egyesével egy rácsra.
A másik formázáshoz a tésztákat külön-külön fóliába csavarjuk és betesszük a mélyhűtőbe 1 órára, hogy a lágy tésztát könnyen tudjuk alakítani. Ha lehűlt, akkor kicsomagoljuk őket és enyhén lisztezett deszkán mindkét rudat negyedekre vágjuk. Az ellentétes negyedeket először összeillesztjük féllé, aztán megint ellentétesen egy rúddá, ahogy a videóban is mutatom. Ha elég kemény, akkor rögtön tudjuk szeletelni és sütni. Ha nem, akkor tegyük vissza a mélyhűtőbe, hogy vágni lehessen. Miután lehűlt, szeleteljük fél centi vastag szeletekre és sütőpapírral bélelt tepsin süssük meg 12 perc alatt. Miután kiemeltük, hagyjuk 5 percet a tepsin hűlni, majd emeljük át őket egyesével egy rácsra.