A sütőt 180 fokra alsó-felső mód, légkeverés nélkül, előmelegítjük. Egy közepes méretű tepsibe (20 x 25 cm) kanalazzuk az olajat. Apróra vágjuk a hagymát, fokhagymát és a rizzsel, sóval együtt a tepsibe szórjuk és átkeverjük.
Felöntjük az alaplével, sütötöklevessel, fehérborral. Fűszerezzük zsályával, borssal, a kakukkfűvel, bazsalikommal, parmezánnal és alaposan elkeverjük. Rárakosgatjuk a tökszeleteket, a camembert sajtot és alufóliával szorosan lefedjük.
A sütőben 35 percig sütjük, majd kiemeljük és levesszük a fóliát. A tökszeleteket és a sajtot félrehúzzuk és a rizst alaposan átkeverjük, hogy az összeállt csomók szétessenek. A tetején elrendezzük a zöldséget és a sajtot és visszatesszük 15-20 percre sülni, vagy addig, amíg ízlésünknek megfelelően puha lesz a rizs. Tálaljuk extra parmezánnal.