Amíg az alma rotyog (maximum 10 percet legyen tűzön, de inkább kevesebbet) elkészítjük a morzsát.
Én 180C°on sütöm fél órát. Az a lényeg, hogy a tészta a tetején kissé pirosas legyen.
Amíg az alma rotyog (maximum 10 percet legyen tűzön, de inkább kevesebbet) elkészítjük a morzsát.
Én 180C°on sütöm fél órát. Az a lényeg, hogy a tészta a tetején kissé pirosas legyen.
Elengedhetetlen munkamenet (session-id) „sütik”: Ezek használata elengedhetetlen a weboldalon történő navigáláshoz, a weboldal funkcióinak működéséhez. Ezek elfogadása nélkül a honlap, illetve annak egyes részei nem, vagy hibásan jelenhetnek meg.
Analitikai vagy teljesítményfigyelő „sütik”: Ezek segítenek abban, hogy megkülönböztessük a weboldal látogatóit, és adatokat gyűjtsünk arról, hogy a látogatók hogyan viselkednek a weboldalon. Ezekkel a „sütikkel” biztosítjuk például, hogy a weboldal az Ön által kért esetekben megjegyezze a bejelentkezést. Ezek nem gyűjtenek Önt azonosítani képes információkat, az adatokat összesítve és névtelenül tárolják. ( pl: Google Analitika)