Bellini fagyi

Bellini fagyi

A Bellini fagyi egyenesen a koktél ötletéből született, ami nem véletlenül hódította meg a világot és került fel sok nemzet bárjának itallapjára. A Bellini fagyi ízében ott a barack könnyed, aromás íze és a pezsgő izgalmas párosa. Ebben a fagyiban külön jó, hogy az alkohol miatt krémesre és finomra fagy, nem kell várni, kiengedni hagyni, hogy azonnal enni tudjuk.

Hozzávalók 6 db-hoz:
35 dkg őszibarack
1 evőkanál 1:4 édesítő vagy cukor
1/2 lime frissen facsart leve
1 dl pezsgő

Elkészítés:

Az őszibarackot meghámozzuk, daraboljuk és egy kancsóba tesszük. Hozzáadjuk az édesítőt, a lime levét és botmixerrel pürésítjük. Belekeverjük a pezsgőt és megkóstoljuk, hogy elég pikánssá-e. Ha szükséges tegyünk még hozzá kevés cukrot vagy lime levet, hogy intenzív legyen az íze. Formába adagoljuk, beleszúrunk egy-egy pálcikát és legalább 4 órára a fagyasztóba tesszük.

Népszerű receptek az Annuskám Youtube csatornámon!
Kövessétek a Facebook oldalamat is, ahol sok recept ötletet osztok meg!
Kövessétek az Instagram oldalamat is, ahol sok képet osztok meg a minden napjainkról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .