fbpx

Egy jó ideje már, hogy lehetőséget biztosít az Abaqoos, legális, könnyű, gyors és anonim fizetésekre. Ezt gyakorlatilag bármire fel lehet használni. Gus lakásra gyűjt, Szuperapu mecénásokat keres, Broken Barbies pedig anyagra hajt..

Engem meg lehet hívni egy kávéra vagy levesre, de a befizetéseket nem költöm el, megvárom, hogy összejöjjön belőle egy Kenwood KM310 Chef. Ha irreálisnak tűnne, akkor csak abba gondolj bele, hogy ha egyik nap, minden látogatóm bedobna 200 forintot, akkor nem hogy ez, de álmaim álma egy piros Kitchen Aid is kijönne a bedobott stekszből. Arról, hogy én milyen nagyon boldog lennék, ne is beszéljünk…

Támogatás menete: Jobbra fent vagy itt, erre a kis ikonra bökve egy abaqoos oldalra navigálsz, regisztráció (2 perc), utána beírhatsz bármilyen összeget és üzenetet nekem és kész is vagyunk. Én csak az üzenetet és az összeget látom, a nevedet és egyéb adatokat nem.

 


 

Na, de hogy ne legyen ennyire egyoldalú az öröm. Van nekem elfekvőben egy csomó fotóm és receptem, ami se nem könyv (nem illik a koncepcióba), se nem blog (mert ezt a legkönnyebb hanyagolnom a munka és minden mellett). Az 500 forint felett támogatók választhatnak az alábbi receptek közül egyet, amit én 5 napon belül közkinccsé teszek itt. Fizetéskor írd be a message mezőbe a recept nevét. Nem szükséges komment, email, semmi sem. Végül is ez az anonimitásról szól.


Választható receptek:
Almás pite, Csokoládés sable diamant, Mákos-kandírozott narancsos pie, Cseresznyés-zabos muffin, Vaníliás kezek, Low Fat snack, Kukoricalisztes emberek, Flódni, Kekszek csokibilincsben, Mákos kalács, Kakaóvajas sült hús, Vöröslencse mártogatós, Kukoricás parmezános linguine, Csokis-mogyorós háromszögek, Duplacitromos csillagos kezek, Csokis perecek, Gyümölcsös clafoutis.

Abaqoos blog – kis videókkal a fizetés menetéről
Abaqoosról a freeblogon
Abaqoosról Komédiás

Hozzászólás írása

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .